Mobilnost učenika u Sloveniji

U  sklopu Erasmus + projekta Kompas, naši su učenici na mobilnosti  u Škofji Loki (Slovenija) posjetili tvrtku Sibo.

Obavijest za maturante

  Dragi maturanti, zbog greške u sustavu Postani-student.hr, od 20. 1. 2023. ne može vam na mobitel stići SMS poruka s PIN-om i TAN-om. Rade na tome da problem otklone što prije.  

Praktična nastava

Učenici 4. G razreda, Tehničari za logistiku i špediciju, u okviru predmeta Praktična nastava posjetili su 24. 1. 2023. poduzeće Delta Jurasović koje se bavi automatizacijom i elektronikom.  Učenicima je prikazano poslovanje, skladištenje i način na koji se vodi jedna uspješna tvrtka. Zahvaljujemo Delta Jurasoviću i Petru Jurasoviću  na gostoprimstvu i novim znanjima.

Prezentacija Istarskog veleučilišta

U petak, 13. 1. 2023. godine, učenicima završnih razreda naše škole predstavljeno je Istarsko veleučilište. Programe za nastavak obrazovanja predstavio je bivši učenik naše škole Mato Vidović.

Mobilnost učenika u Škofju Loku

U sklopu Erasmus + projekta Kompas 4, pet učenika 3. A razreda boravi u Škofji Loki u Sloveniji. U sklopu mobilnosti od 9. 1. 2023. do 21. 1. 2023., učenici će tijekom prakse usvojiti nova praktična znanja iz područja elektropneumatike i automatizacije te programiranja PLC-a. Osim navedenog, tijekom boravka u Sloveniji, predviđene su i razne kulturološke aktivnosti.

Izvješće o provedenim aktivnostima u Mjesecu borbe protiv ovisnosti

U razdoblju od 15. 11. do 15. 12. u Tehničkoj je školi obilježen Mjesec borbe protiv ovisnosti. Tijekom mjesec dana u školi smo održali 11 predavanja za učenike, tematske roditeljske sastanke, napravljeni su panoi u prostorima škole te su održane pedagoške radionice. Pedagoške radionice održane su u 2. razredu na temu Vršnjački odnosi, u 3. razredima na temu „sukobi“ te ...

Božićni sajam u Tehničkoj školi

Dragi učenici, pozivamo vas da u ponedjeljak 19. 12. 2022. dođete na Božićni sajam. Sajam organizira Školska zadruga Innovare u suradnji s udrugom OK-URID. OK-URID je organizacija kojoj je primarni zadatak pružiti različite vrste pomoći roditeljima i njihovoj djeci s poteškoćama u razvoju. Na sajmu ćete pronaći mnogo sitnica čijom kupnjom donirate sredstva udruzi OK-URID. Dođite, podržite i pomozite drugima!

Stručni posjet logističkom centru

Učenici 4. G razreda, tehničari za logistiku špediciju, u okviru predmeta Praktična nastava, dana 13. 12. 2022., posjetili su poduzeće Benussi d.o.o. - regionalni logistički centar za teretna vozila. Centar pokriva područje jugoistočne Europe, odnosno Hrvatske i zemalja u okruženju. Zahvaljujemo  poduzeću Benussi d. o. o. na gostoprimstvu i novim znanjima iz logistike.

Božićna zabava za učenike Tehničke škole

U petak 16. prosinca 2022., s početkom u 17, 20h, u našoj će se školi održati božićna zabava za učenike Tehničke škole. Zabavu organiziraju članovi Vijeća učenika zajedno sa svojom voditeljicom, profesoricom Kristinom Galić. Uz prigodnu glazbu, grickalice i sokove, održat će se i izbor najzanimljivije božićne odjevne kombinacije. U petak će nastava u drugoj smjeni biti skraćena, a raspored ...

Kineziterapija – predavanje

U utorak, 13. 12. 2o22., u školskoj će se knjižnici održati predavanje Dražena Marinčića, Kineziterapija. Na predavanju će sudjelovati učenici 3. c i 3. d razreda. Predavanje počinje u 11,20h.