Worldwide words

Tehnička škola Slavonski Brod uključila se u eTwinning Library project “Worldwide words, reading for fun across our continent.” 

U projektu sudjeluju profesori i učenici iz Velike Britanije, Mađarske, Španjolske, Portugala i Hrvatske.

 Cilj projekta je promicanje čitanja, aktivnije korištenje IKT i učenje engleskog jezika. Projektne aktivnosti odvijaju se istovremeno u svim školama partnerima projekta, a rezultate objavljujemo na Twinspace stranici projekta. Učenici preko Twinspacea mogu razgovarati sa svojim vršnjacima diljem Europe, razmjenjivati fotografije i iskustva o pročitanim knjigama i stripovima. Dio aktivnosti je: izrada plakata, registriranje na Twinspace, predstavljanje škole i učenika te izbor knjiga koje ćemo čitati preko praznika u sklopu aktivnosti Winter reads!, osnivanje BookClub-a u našoj školi.

U projektu sudjeluju profesorice: Josipa Tomljanović, Lidija Jelinić, Dragana Brainović te Jadranka Junačko kao koordinator projekta.

Učenici koji sudjeluju na projektu: Valentina Jackiv, Ines Rašić, Marina Marijić, Vedrana Katinić, Smilja Vasiljević, Marijana Ribičić, Karlo Trbojević, Katarina Đurđević, Tomislav Petričević i Josip Gavran. Broj učenika u projektu iz tjedna u tjedan raste tako da nije kasno da se uključite.

Posjetite nas na TwinSpace stranici projekta http://new-twinspace.etwinning.net/web/p88295