Stručni posjet u sklopu Praktične nastave

Učenici 4. G, Tehničari za logistiku i špediciju, dana 2. svibnja 2023. u sklopu predmeta Praktična nastava posjetili su Mail Boxes Etc u Slavonskom Brodu u pratnji svojih nastavnica Tanje Krajine i Zrinke Pehar.
 
MBE sistem – Mail Boxes Etc. u preko 2600 centara širom svijeta nudi svojim kupcima usluge s dodanom vrijednosti  koje im omogućuju efikasnije poslovanje. Glavni klijenti MBE centara su mikro i mala poduzeća te neovisni profesionalci za koje MBE u potpunosti vodi brigu o logistici. Glavne usluge koje takvi klijenti koriste su registracija adresa i iznajmljivanje poštanskih sandučića, primanje pošte i pošiljki, prikupljanje, slanje i preusmjeravanje paketa, fulfillment i mikrologistika, usluge grafičkog dizajna i printa te web dizajn i video produkcija. Za mala i srednja poduzeća, MBE uglavnom pomaže poboljšati procese isporuke paketa, posebnog pakiranja i mikro logistike.
 
U ime Mail Boxes Etc ugostili su nas Josipa i Josip Krešić (bivši učenik Tehničke škole) te nam pokazali koliko su uspješni. 
Svima im i ovim putem zahvaljujemo!