Izvješće s natjecanja održanih u našoj školi

Da je Tehnička škola na uspješnom putu dokazuje i to što je već nekoliko godina za redom domaćin Županijskog natjecanja iz informatike i računalstva INFOKUP 2015. kao i Županijskog natjecanja iz njemačkog jezika te Međužupanijskog natjecanja iz CNC tehnike glodanja i tokarenja te Dizajniranja pomoću računala AutoCAD i Catia.

Ove školske godine, 20. veljače, u prostorima Tehničke škole Slavonski Brod, održano je Županijsko natjecanje iz informatike i računalstva  INFOKUP 2015. za osnovne i srednje škole. U 7 kategorija natjecanja sudjelovao je 71 natjecatelj osnovnih i srednjih škola Brodsko-posavske županije.

Istog dana, 20. veljače 2015. godine, Tehnička škola Slavonski Brod je bila domaćin Međužupanijskog natjecanja iz CNC tehnike glodanja i tokarenja te Dizajniranja računalom AutoCAD i Catia. Natjecanje se održalo u prostorima Centra za nove tehnologije, koji se nalazi u sklopu škole. Na natjecanju je sudjelovalo 28 učenika iz Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske. Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije.

Županijsko natjecanje iz njemačkog jezika održano je 3. ožujka 2015. godine. Na natjecanju je sudjelovalo 33 učenika i 17 mentora osnovnih i srednjih škola; njih 11 bilo je iz osnovnih škola dok ih je 6 bilo iz srednjih škola.

Više o rezultatima natjecanja i uspjesima naših učenika možete pročitati u prilogu ove vijesti.