Osniva se Volonterski klub Tehničke škole

Tehnička škola pokreće novu izvannastavnu aktivnost namijenjenu prvenstveno učenicima prvih, drugih i trećih, ali i zainteresiranim učenicima završnih razreda. Riječ je o Volonterskom klubu Tehničke škole, na čijem se osnivanju i pokretanju ovih dana intenzivno radi.

Kako bi se učenike upoznalo s ovom inicijativom te ih se motiviralo i zainteresiralo za bavljenje volonterskim radom, pedagoginja Matea Ćorluka osmislila je radionicu za učenike pod nazivom „Što je volontiranje?“. Radionica uključuje niz različitih aktivnosti čiji je cilj upoznati učenike s prednostima volontiranja, ali i potaknuti ih da prepoznaju skriva li se u njima budući volonter. Radionica se provodi tijekom satova razrednog odjela u prvim i drugim razredima, a posjeti nastavi trajat će do utorka 2. veljače. Radionicu zajednički provode pedagoginja Matea Ćorluka i profesor Ivan Bitunjac koji su ujedno i voditelji izvannastavne aktivnosti volonterskog kluba.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane učenike da dođu u školsku knjižnicu na prvi sastanak volonterskog kluba koji će se održati u petak 5. veljače 2016. godine s početkom u 12:20 sati.

Autor teksta: Ivan Bitunjac, prof.