Uspjeh naše fotografkinje

Na Natječaju za likovne, literarne i foto-radove djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te djece i mladih s posebnim obrazovnim potrebama Državne uprave za zaštitu i spašavanje, 2. mjesto u kategoriji foto-radova učenika srednjih škola osvojila je učenica 3. F razreda, Gabrijela Šimić!

Fotografija s kojom se predstavila na natječaju zove se „Obitelj iznad svega“.

 Cilj natječaja na koji su se prijavile Gabrijela i njezina mentorica, profesorica Ena Javor, bio je podizanje svijesti o postojanju prijetnji od prirodnih i tehničko-tehnoloških katastrofa te pokretanje aktivnosti kojima se djeca i mladi informiraju i educiraju o mogućim rizicima od katastrofa i sustavu civilne zaštite u Republici Hrvatskoj.

Natjecanje se sastojao od dvije kategorije: županijsko i državno natjecanje, a naša učenica je uspješno prošla obje kategorije. Natječaj je raspisan za 8 kategorija pa je jedna od njih bila i foto-radovi učenika srednjih škola.

Dana 9. 5. 2017. godine Gabrijela i Ena odlaze u Zagreb na foto-izložbu i dodjelu nagrada, a nagrade su pismena priznanja i materijalne nagrade u vrijednosti do 700,00 kn.

Čestitamo našoj Gabrijeli i njezinoj mentorici i želimo im još puno uspjeha! 

Obitelj iznad svega