Izložba inovacija u Ivanić-Gradu

U Ivanić-Gradu 15. i 16. svibnja održava se 6. izložba inovacija Ivanić-Grad I3na kojoj se predstavljaju nadarena djeca i mladi, inovatori i poduzetnici kako bi razmijenili ideje i iskustva te predstavili najnovije projekte i inovacije. 

Tako će i ove godine biti predstavljene ideje, projekti i inovacije učenika iz srednjih strukovnih škola i studenata tehničkih i drugih fakulteta iz gotovo cijele Hrvatske. Predstavit će se i već afirmirani poduzetnici i inovatori, a u okviru izložbe održat će se zanimljiv popratni program događanja s radionicama iz područja tehničke kulture i inspirativnim predavanjima inovatora i poduzetnika.

Izložba se održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Ministarstva znanosti i obrazovanja, a u suradnji s brojnim partnerima. 

Na izložbi će sudjelovati i naši učenici. Pejo Kljaić, 4. a i Marko Pavelić, 4. c, izradili su vakuumforming uređaj za izradu kalupa. Učenici Leonardo Popović, Ivan ĐakovićMatej Karešin iz 3.b razreda izradili su mobilnu aplikaciju za naručivanje personaliziranih sapuna. Učenik Hrvoje Kurkutović iz 4. d razreda izradio je za svoj završni rad sunčani sat.

Našim učenicima i njihovim mentorima želimo puno uspjeha u Ivanić Gradu!