Tehnička škola izabrana za ustanovu Erasmus+ ambasadora u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja

Tehnička škola Slavonski Brod izabrana je za ustanovu Erasmus+ ambasadora. Škola se prijavila na javni poziv Agencije za mobilnost i programe Eurospke unije za Erasmus+ ambasadore u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te je izabrana, zajedno s još tri škole u RH, za Erasmus+ ambasadora za razdoblje od 2018. do 2020.

Tehnička škola Slavonski Brod na taj će način promovirati Erasmus+ program u kojem aktivno djeluje već dugi niz godina, a osim toga pruža joj se prilika za podizanje vidljivosti u području njezina djelovanja, ali i razvijanje suradnje s kolegama na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Ispred Tehničke škole Slavonski Brod ulogu ambasadora obavljat će Jadranka Junačko, dipl. knjižničar  i Mirjana Matanović, prof. pedagogije kroz  prezentacije na informativnim događajima Agencije za mobilnosti i programe EU te organiziranja radionica na zahtjev u svrhu prijenosa znanja.

Na ovaj način Tehnička Škola Slavonski Brod nastavlja sdosadašnjom uspješnom suradnjom s Agencijom za mobilnost i programe EU, a isto tako potvrđuje svoju ulogu kao jedna od uspješnijih škola u provođenju Erasmus+ programa.

Tekst pripremila:

Jadranka Junačko, dipl. knjiž.