Tjedan strukovnog obrazovanja u Tehničkoj školi

Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u našoj će se školi obilježavati od 5. do 9. 11. 2018. godine.

 Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju inicijativa je Europske komisije koja ima za cilj učiniti privlačnijim strukovno obrazovanje i osposobljavanje (SOO) koje osigurava ljudima praktične vještine potrebne za zapošljavanje. Obuhvaća razna događanja i aktivnosti koje će se održavati u zemljama diljem Europe, na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini. Detaljnije o Europskom tjednu vještina stečenih u strukovom obrazovanju  možete pročitati u sljedećem dokumentu.

Naša će škola tjedan obilježiti zanimljivim radionicama iz robotike i senzorike na kojima će sudjelovati učenici iz OŠ Vjekoslav Klaić iz Garčina i Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića iz Slavonskog Broda. Naši će profesori radionice održati u osnovnim školama u Sibinju i Bebrini. Učenici naše škole i nastavnici stručnih predmeta organizirat će izložbu učeničkih radova. Detaljnije o aktivnostima možete pročitati u hodogramu. 

Veselimo se zajedničkom učenju i druženju!

plakat strukovno obrazovanje-1