Upisi u 1. razred Tehničke škole

 

Poštovani učenici i roditelji,

 
od dana 10. 7. 2024., od 12:00, učenici koji su ostvarili pravo upisa u Tehničku školu Slavonski Brod moći će se, osobno u školi ili putem elektroničke pošte, upisati u našu školu.
 
Za upis u zanimanje u kojemu je učenik ostvario pravo upisa potrebno je čitko ispuniti sve potrebne elemente u upisnici, a upisnica treba biti potpisana od strane jednoga roditelja i učenika. Osim upisnice, uvjet za upis je i prilaganje liječničke svjedodžbe medicine rada ili potvrde nadležnog školskog liječnika. Za upis u zanimanja Tehničar za logistiku i špediciju i Eksperimentalni program za stjecanje kvalifikacije tehničar za 3d tehnologije potrebno je priložiti potvrdu nadležnog školskog liječnika, a za sva ostala zanimanja liječničku svjedodžbu medicine rada. Liječnička svjedodžba medicine rada se plaća (cijena je oko 30€), a potvrda nadležnog školskog liječnika se ne plaća.
 
Ukoliko se upisujete elektronskim putem, upisnicu možete podići samostalno u sustav, a liječničku svjedodžbu medicine rada/potvrdu nadležnog školskog liječnika možete poslati na mail adresu upis.tssb@gmail.com.